Översikt för bolag vi för närvarande investerar i.

Social Media Lab

Bransch: Marknadsföring

Företagssäte: Sverige

Huvudmarknader: Norden, Internationellt

Ägarandel: 50% under 2015

Företagspresentation:
Vårt brinnande intresse för sociala medier har gjort oss till en av Sveriges vassaste sociala medie-byråer och kanske Sveriges främsta Facebook-byrå. Under 2015 utökade vi vårt erbjudande genom att slå samman verksamheten med en ledare inom sökmotormarknadsföring och optimering, SkandNet Internet Media. Genom synergieffekt mellan Sök och Sociala Medier ser vi fram emot att möta våra kunders behov, driver vår verksamhet framåt och kommer fortsätta att vara en konkurrenskraftig och ledande företag på den nordiska marknaden.

Webbplats:
www.socialmedialab.se

Repayal AB

Bransch: Smarta uppkopplade produkter och system.

Företagssäte: Sverige

Huvudmarknad: Norden, Europa, Internationellt

Ägarandel: 100%

Företagspresentation:
Repayal AB utvecklar smarta uppkopplade produkter, säkra kontantlösa plattformar och molnbaserade innehållshanteringssystem (CMS).
Repayal har sedan 2009 utvecklat avancerade system för både företag och kunder inom en rad olika industrier. Våra system är installerade på över 500 olika platser i både Norge och Sverige och vi har över 210 000 aktiva medlemmar.

Elbilsladdning
Vi har i Repayal tagit fram vårt system ChargePanel, som är ett system för att hantera både elbilsladdning och tillhörande kunder. Vi använder standarden OCPP (Open Charge Point Protocol) för att kommunicera med laddstationerna vilket gör att vi stödjer de flesta typer av laddpunkter.

Webbplats:
www.repayal.com

Elbilssystem/laddsystem: www.chargepanel.com

Kenzan Tours AB

Bransch: Resor

Företagssäte: Sverige

Huvudmarknader: Sverige, Norge, Danmark

Ägarandel: 25% under 2012

Företagspresentation:
Kenzan Tours är en specialiserad resebyrå i syfte att arrangera prisvärda resor till Afrika, Sydamerika, Indiska oceanen och Fjärran Östern. Kenzan Tours har varit i drift sedan 2004 och marknadsför och säljer till resenärer från hela Norden, med avgångar från Sverige, Norge och Danmark.

Skapat värde:
• Naturlig tillväxt genom att utnyttja ett redan väl etablerat varumärke på viktiga marknader
• Fokus på strategi och förbättringar av marknadsföringen
• Vägledning och samarbete med företagsledning

Webbplats:
www.kenzantours.se

Företagsinformation:
Företagsöversikt

SkandNet Media AB

Bransch: Programmering och utveckling

Företagssäte: Sverige

Huvudmarknader: Norden, Internationellt

Ägarandel: 100%

Företagspresentation:
Skandnet Media är vårt nyckelföretag för tekniskt support och utveckling för våra partner och kunder. Vi skapar banbrytande system för både stora och små kunder, samt även för vår ”in-house” utveckling. Vi älskar PHP, MySQL, Redis, Memcached, NGINX, JavaScript, HTML, SSL, agil utveckling och responsiv design.